Toimitus -ja maksuehdot

Toimitusajat ja -maksut

Voit valita toimituksen joko veloituksetta lähimpään myymälään tai toimitusmaksua vastaan Matkahuollon tai Postin noutopisteeseen.

Toimitus lähimpään myymälään

  • Puhelin toimitetaan sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa lähimpään Fonum-myymälään. Edellytyksenä kahden päivän toimitusaikalupaukseen on, ettei välissä ole pyhäpäiviä – muussa tapauksessa lähetyksessä voi kestää jopa 3 työpäivää. 
  • Myymälätoimitus on aina maksuton.

Toimitus noutopisteeseen

  • Puhelin toimitetaan sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa joka puolelle Suomea. Edellytyksenä kahden päivän toimitusaikalupaukseen on, ettei välissä ole pyhäpäiviä – muussa tapauksessa lähetyksessä voi kestää jopa 3 työpäivää. Lisätietoa tuotteiden lähetysajoista saat valitsemaltasi toimittajalta (Posti tai Matkahuolto).
  • Toimitusmaksu on 7,5 euroa per tilaus. Tarkemmat hintatiedot saatavilla, kun valitset ostoskorin kautta toimitustavan.

Mikäli toimituksessa ilmenee ongelmia, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

 

Maksuvaihtoehdot

  • Voit maksaa kaikkien kotimaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, korteilla sekä luotettavalla Paytrail-tilillä. Me käytämme alan turvallisimpia maksuvälityspalveluja, ja voit olla myös varma että saat aina rahat takaisin jos tuote ei ollut odotuksiasi vastaava!