Nyt iPhone X ostajalle panssarilasi (arvo 25 €) asennettuna kaupan päälle. Lisää panssarilasi tilaukseeesi ja koodi IPHONEX kassalla ja asennamme panssarilasin valmiiksi puhelimeesi täysin veloituksetta.

Tietosuojaperiaatteet

Meillä Fonumilla henkilötietojen ja viestinnän luottamuksellisuus sekä asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen ovat erityisen tärkeässä asemassa. Noudatamme asiakkaidemme, työntekijöidemme ja kumppaniemme sekä muiden sidosryhmien henkilötietojen käsittelyssä lainsäädäntöä, viranomaisten määräyksiä sekä hyvää tietojenkäsittelytapaa.

Käsittelemme henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin asianmukaisiin tarkoituksiin ja noudatamme kaikessa tekemisessämme korkeaa tietosuojan tasoa. Suojaamme palvelumme teknisesti asianmukaisin keinoin ja koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti tietojen käsittelyyn liittyvistä periaatteista.

Säilytämme asiakastietoja yhden vuoden ajan, jonka jälkeen tiedot poistetaan teknisesti tietoturvallisella tavalla pl. laitteiden takuihin liittyvät tiedot: asiakkaan nimi, puhelinnumero, sähköposti ja laitteen IMEI.


Voit tutustua vielä tarkemmin Fonumin henkilötietojen käsittelyyn linkin takaa.

Nämä tietosuojaperiaatteet koskevat kaikkea palveluihimme liittyvää henkilötietojen käsittelyä.