Kunto- / Laatuluokitukset

Kaikki myymämme puhelimet ovat käyneet läpi erittäin kattavan, standardoidun
ulkoisen ja sisäisen testaus –ja tarkastusprosessin. Puhelimet on kunnostettu omassa huoltoyksikössämme, jossa työskentelevät Suomen parhaimmat huoltomekaanikot.

Voit luottaa siihen, että tuleva puhelimesi toimii täydellisesti. Myönnämme kaikille
puhelimille 12kk takuun. Kaikkien laitteiden akkujen kapasiteetit ovat minimissään 80 %, eli erittäin hyvällä tasolla. Lisäksi näyttöjen lasit ovat aina ehjiä kaikissa puhelimissa.

Kuntoluokitusten väliset erot ovat ainoastaan kosmeettisia. Kaikki laitteet testataan asiantuntijoidemme toimesta, ja ne käyvät läpi tarkasti standardoidun tarkastusprosessin.

Laite saattaa ilmoittaa erillisellä huomatuksella vaihdetusta akusta laitteen asetuksissa, mikäli Fonum Oy on vaihtanut laitteeseen uuden akun. Tämä ei vaikuta laitteen käyttöön.

Koskematon:

Tuote on koskemattomassa kunnossa. Siinä ei ole käytön jälkiä, ja
kaikki ominaisuudet toimivat täydellisesti. Tuotteelle on tehty kattava testausprosessi. Kaikkien laitteiden akkujen kapasiteetit ovat minimissään 80 %, eli erittäin hyvällä tasolla.

Uutta vastaava

 

Erinomainen:

Tämä tuote on erittäin hyvässä kunnossa. Puhelimessa saattaa olla
muutamia huomaamattomia käytön jälkiä. Testausprosessissa olemme todenneet puhelimen toimivan erinomaisesti. Kaikkien laitteiden akkujen kapasiteetit ovat minimissään 80 %, eli erittäin hyvällä tasolla.

Erinomainen

 

Hyvä:

Tässä tuotteessa on vain vähän käytön jälkiä. Puhelimeen on saatettu vaihtaa
esim. näyttö tai akku. Testausprosessissa olemme todenneet puhelimen toimivan erinomaisesti. Kaikkien laitteiden akkujen kapasiteetit ovat minimissään 80 %, eli erittäin hyvällä tasolla.

Hyvä

 

Kohtalainen:

Tässä tuotteessa on näkyviä kosmeettisia käytön jälkiä ja mahdollisesti pieni halkeama takalasissa, jotka eivät vaikuta laitteen toimivuuteen. Puhelimeen on saatettu vaihtaa esim. näyttö tai akku. Testausprosessissa olemme todenneet puhelimen toimivan erinomaisesti. Kaikkien laitteiden akkujen kapasiteetit ovat minimissään 80 %, eli erittäin hyvällä tasolla.

Tyydyttävä